Announcement

Collapse
No announcement yet.

version 1.5 channel not working in version 1.6

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • version 1.5 channel not working in version 1.6

    A channel was created to receive HL7 messages on a port (LLP Listner) filters the messages on type and saves the messages into different folders was running in Mirth Version 1.5. This channel was exported and then imported into Mirth 1.6. While importing the channel conversion was activated. This channel is deployed and started with no errors, but the Dashboard in 1.6 shows status as Connected(1), and no messages come in.

    Why are the messages not coming through in version 1.6?

  • #2
    Re:version 1.5 channel not working in version 1.6

    Please include your channel so that someone can look into this for you. Thanks.
    Brendan Haverlock | Mirth Software Engineer | Mirth Corporation

    Comment


    • #3
      Re:version 1.5 channel not working in version 1.6

      have attached the channel incoming_to_port_6000_for_ADT_SIU.xml (9363 bytes)

      Comment


      • #4
        Re:version 1.5 channel not working in version 1.6

        incoming_to_port_6000_for_ADT_SIU-e4f788ce02c526e5bb1bc045f2eb09ef.xml (9983 bytes) This is the channel in 1.6. This channel when deployed shows the status as 'Connected(1)' in the Connection column of the Dashboard. No message is coming into Mirth.

        Comment


        • #5
          Re:version 1.5 channel not working in version 1.6

          Turn on "Use Strict LLP Validation" and set you receive timeout back to 5000.
          Brendan Haverlock | Mirth Software Engineer | Mirth Corporation

          Comment


          • #6
            Re:version 1.5 channel not working in version 1.6

            brendanh,

            Have done the changes sugessted by you. The messages do seem to be coming through!

            But now the issue is that when 2 HL7's are sent to the port where Mirth is listening, the first message is lost and only the second messages comes into Mirth. Similarly for other channels that were running fine in 1.5 only 1 of two messages sent out are going thru. Have attached the edited channel incoming_to_port_6000_for_ADT_SIU-975efba55ab1e9fbd4de2056cc422745.xml (9973 bytes) .

            Thank you
            Anna

            Comment


            • #7
              Re:version 1.5 channel not working in version 1.6

              This is the channel used in 1.5 that is working fine. incoming_6000.xml (9342 bytes) Any suggestions?

              Comment

              Working...
              X