Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sql Parameter Error and etc, please help

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sql Parameter Error and etc, please help

    HI!
    I am hving problems in making my sql statements in Mirth. It works for my Oracle DBA studio but in Mirth, an error occured like this:

    java.sql.SQLException: ORA-00911: invalid character
    Query: select lastname, firstname, middlename from csmchis.medicalrecord where medicalrecord_no='4478'; Parameters: []

    csmchis is the schema name.
    Does Mirth suppprt specifying schemas in sql?
    __________________________________________________ ____________________________________
    I also encounter this error often:
    org.mule.umo.model.ModelException: Failed to register listener fb22f4ee-0ec5-48ce-8c38-d4f129ff8ea1 on endpoint jdbc://query
    at org.mule.impl.model.AbstractModel.registerListener s(AbstractModel.java:225)
    at org.mule.impl.model.AbstractModel.start(AbstractMo del.java:353)
    at org.mule.MuleManager.start(MuleManager.java:730)
    at org.mule.config.builders.MuleXmlConfigurationBuild er.configure(MuleXmlConfigurationBuilder.java:207)
    at org.mule.config.builders.MuleXmlConfigurationBuild er.configure(MuleXmlConfigurationBuilder.java:194)
    at com.webreach.mirth.server.Mirth.startMule(Mirth.ja va:163)
    at com.webreach.mirth.server.Mirth.restartMule(Mirth. java:145)
    at com.webreach.mirth.server.Mirth.run(Mirth.java:101 )
    Caused by: java.lang.IllegalArgumentException: Read statement should be a select sql statement at com.webreach.mirth.server.mule.providers.jdbc.Jdbc Connector.getReadAndAckStatements(JdbcConnector.ja va:235)
    at com.webreach.mirth.server.mule.providers.jdbc.Jdbc Connector.createReceiver(JdbcConnector.java:150)
    at org.mule.providers.AbstractConnector.registerListe ner(AbstractConnector.java:514)
    at org.mule.impl.model.AbstractModel.registerListener s(AbstractModel.java:221)
    ... 7 more

    What does this basically mean?
    Even my simple query doesn't work now and my channel cannot start again..

    Post edited by: shifting_18, at: 05/16/2007 20:51
    Tonet
Working...
X