Announcement

Collapse
No announcement yet.

custome jar not loadeing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • rampratapa
    replied
    Re:custome jar not loadeing

    I have noticed the following,

    if it is a static class then we have to use the following way
    var prop = Packages.com.va.integrations.config.Config.loadMas terConfig;

    if it is not then it will work. However, I think we may have to create an empty constructor.
    var prop = Packages.com.va.integrations.config.Config.loadMas terConfig();

    Thanks
    User

    Leave a comment:


  • star123
    replied
    Re:custome jar not loadeing

    i had copied my jar lib/custom and restarted the service.
    But iam getting the same problem.

    the same jar is working fine in my local meachine(Windows XP) .But when i deploy it in production (Windows 2003 server ) iam facing this problem.

    My javascript code is as follows :

    var prop = Packages.com.va.integrations.config.Config.loadMas terConfig();
    var constants =Packages.com.va.integrations.common.VAConstants;
    var vaProfile = prop.getProperty(constants.VA_PROFILE);
    var driver = prop.getProperty(vaProfile + constants.DRIVER);
    var url = prop.getProperty(vaProfile + constants.URL);
    var userName = prop.getProperty(vaProfile + constants.USER);
    var password = prop.getProperty(vaProfile + constants.PASSWORD);
    var mapper = new Packages.com.va.integrations.mapper.Mapper('1');
    var query= mapper.getQuery();
    var dbConn = DatabaseConnectionFactory.createDatabaseConnection (driver,url,userName,password);
    var result = dbConn.executeCachedQuery(query);
    dbConn.close();
    return result;

    Leave a comment:


  • albertosaez
    replied
    Re:custome jar not loadeing

    Hi.

    Be sure to copy the jar under the lib/custom dir and restart the service (restart the machine to be really sure)

    The execption is because loadMasterConfig is not being recognized as a Java class

    Leave a comment:


  • star123
    replied
    Re:custome jar not loadeing

    should we enable any thing for using java in javascript ?

    Does windows 2003 sp2 server is supported by the mirth ... ?

    Leave a comment:


  • star123
    replied
    Re:custome jar not loadeing

    Yes i restarted the service . but iam getting the same problem..

    Leave a comment:


  • jbartels
    replied
    Re:custome jar not loadeing

    Did you restart the entire Mirth service on the 2003 machine after copying the lib? Not just the channel, the entire service needs to be restarted.

    Also if its urgent, WebReach offers paid support options that guarantee a fast and accurate response.

    Leave a comment:


  • star123
    started a topic custome jar not loadeing

    custome jar not loadeing

    Installed mirth in xp and wrote user defined class and copied the jar into the lib folder and its working fine.

    But i same on windows 2003 server sp2 and its showing below exception.

    ERROR 2008-11-14 08:14:23,390 [c2eada2c-ac01-45ec-b92d-4019927a5453_source_connector._jdbcEndpoint#-1109189276.receiver.1] com.webreach.mirth.connectors.jdbc.JdbcMessageRece iver: org.mozilla.javascript.EcmaError: TypeError: loadMasterConfig is not a function, it is org.mozilla.javascript.NativeJavaPackage. (4884d05e-34da-458a-ac3e-09161ba6a499#2)

    loadMasterConfig is a static method in a class.

    But the same thing is working under xp. In both systems iam using java 1.5.

    Please help me. very urgent..............

    Thanks in advance.....
Working...
X