Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Respond From" ACK doesn't respond correctly.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    jpiascik
    Mirth Newb

  • jpiascik
    replied
    Re:"Respond From" ACK doesn't respond correctly.

    In my last post, 'TCP Sender' should be 'TCP Connector'. Here are some screen prints of my setup for the ACK.

    Building the ACK in the Source Connector Transformer:

    ack="ISA*00* *00* *ZZ*ENVOY * * *080819*1640*U*00401*169222813*0*T*:~TA1*169222813 *080819*1640*A*011~IEA*1*169222813~";
    responseMap.put('ack', ResponseFactory.getSuccessResponse(ack));

    Setting the ?Respond from:? in the Source Connector:

    Leave a comment:

  • jpiascik
    Mirth Newb

  • jpiascik
    replied
    Re:"Respond From" ACK doesn't respond correctly.

    Hi everyone,

    Has there been any more direction on how to set up custom ACKs? I'm trying to send one to a TCP Sender for an X12 ACK. I think I have everything setup correctly (adding ACK string to response map in source connector transformer script, setting 'respond from' in the source connector to the response variable), but I do not see the ACK being returned over the wire (using WireShark to monitor).

    Thanks.

    Leave a comment:

  • mac_3785
    OBX.1 Kenobi

  • mac_3785
    replied
    Re:"Respond From" ACK doesn't respond correctly.

    Hi All,

    Has anyone faced this problem ? Help is greatly appreciated.

    Thanks,
    mac

    Leave a comment:

  • mac_3785
    OBX.1 Kenobi

  • mac_3785
    replied
    Re:"Respond From" ACK doesn't respond correctly.

    Hi Jacobb,

    I seem to be having a problem with Acknowledgements as a Standard ACK wont suffice. Can you please guide me on how to create a custom ACK message.

    Any help on this will be great!!!

    Thanks,
    Ali

    Leave a comment:

  • jacobb
    Mirth Guru

  • jacobb
    replied
    Re:"Respond From" ACK doesn't respond co

    If you "respond from destination 1" you will want to put a custom ack in the response map of destination 1. If you just want to respond with a standard ack if the destinations were sent successfully, simply select send ack yes.

    Post edited by: jacobb, at: 04/09/2008 10:33

    Leave a comment:

  • dvenier
    Mirth Newb

  • dvenier
    replied
    Re:"Respond From" ACK doesn't respond correctly.

    Anyone have any thoughts on this one or is this a bug that should be submitted?
    Thanks,
    -Dave

    Leave a comment:

  • dvenier
    Mirth Newb

  • dvenier
    started a topic "Respond From" ACK doesn't respond correctly.

    "Respond From" ACK doesn't respond correctly.

    I'm trying to test Mirth as a pass through for a few things but I'm having a problem with the negative acks. If a positive ack is returned from the other system the ack is fine, but if a negative ack is returned to Mirth, it forwards on the ack to the originator with a more data than necessary. See below for what was sent and what I expected to see sent.

    I have the "Send ACK:" section of the source setup to "Respond from: Destination 1".
    Any help would be appreciated!

    Here is what I receive as the ACK:
    Code:
    NACK sent from receiver:  [Application Reject]
    
    Segment "FTS" [59]: Unexpected segment, Path: 'PATIENT_RESULT/ORDER_OBSERVATION[20]/OBSERVATION[0]'. \.br\Required field missing, Path: 'MSH/MessageControlID'.: MSH|~\E\\T\|Engine|Engine Clinic^0001|Billing System|Billing System|20080404162336||ACK|1207340195|P|2.3
    MSA|AR|
    ERR|Segment "FTS" [59]: Unexpected segment, Path: 'PATIENT_RESULT/ORDER_OBSERVATION[20]/OBSERVATION[0]'. \.br\Required field missing, Path: 'MSH/MessageControlID'.
    Here is what I expected to receive:
    Code:
    MSH|^~\&|Engine|Engine Clinic^0001|Billing System|Billing System|20080404162336||ACK|1207340195|P|2.3
    MSA|AR|
    ERR|Segment "FTS" [59]: Unexpected segment, Path: 'PATIENT_RESULT/ORDER_OBSERVATION[20]/OBSERVATION[0]'. \.br\Required field missing, Path: 'MSH/MessageControlID'.
Working...
X